slepice-na-paprice-352x198.jpg

Slepice na paprice se smetanou

Slepici (uvařenou ne příliš doměkka) rozstříháme na porce. V horkém tuku nebo másle zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme porce masa, opečeme je, zasypeme paprikou a dusíme doměkka. Maso vyjmeme a přikryjeme. V trošce chladného vývaru rozmícháme mouku, vývar přilijeme do masové šťávy a za stálého...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist