Silvestrovský guláš s lečem

Suroviny

vepřová plec
750 g
cibule
4 ks
mletá paprika
1 PL
kmín
sterilované lečo
1 sklenice
feferonka
2 ks
malý rajský protlak
1 ks
bramborová kaše v prášku

Postup přípravy:

Vepřovou plec nakrájíme na kostky. Na tuku osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme mletou červenou papriku, vložíme maso a orestujeme.

Zalijeme vodou, osolíme, opepříme, přidáme trošku kmínu a dusíme.

Když je maso skoro měkké, přidáme lečo bez nálevu, nakrájené feferony a rajský protlak. Guláš se nezahušťuje moukou, ale bramborovou kaší v prášku.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist