Rýžová nádivka s párky a rozmarýnem

Suroviny

vařená rýže
2 balení
mleté hovězí maso
200 g
telecí párky
2 ks
cibule
1 ks
vejce
1 ks
olej
2 PL
sůl, mletý pepř
dle chuti
rozmarýn
dle chuti

Postup přípravy:

Mleté maso smícháme s uvařenou rýží, vejcem a na kolečka nakrájenou cibulí. Směs osolíme, opepříme, ochutíme rozmarýnem, dobře promícháme a nádivku rozprostřeme do pekáče vymazaného olejem. Párky nakrájíme na kousky velké asi 3 cm, na jednom konci je nakrojíme do kříže a druhým koncem je zapíchneme do nádivky. Pečeme dokud se párky nerozevřou do „kytičky“.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.3.2017 11:33| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist