Rýžová nádivka s párky a rozmarýnem

Suroviny

vařená rýže

2 balení

mleté hovězí maso

200 g

telecí párky

2 ks

cibule

1 ks

vejce

1 ks

olej

2 PL

sůl, mletý pepř

dle chuti

rozmarýn

dle chuti

Postup přípravy:

Mleté maso smícháme s uvařenou rýží, vejcem a na kolečka nakrájenou cibulí. Směs osolíme, opepříme, ochutíme rozmarýnem, dobře promícháme a nádivku rozprostřeme do pekáče vymazaného olejem. Párky nakrájíme na kousky velké asi 3 cm, na jednom konci je nakrojíme do kříže a druhým koncem je zapíchneme do nádivky. Pečeme dokud se párky nerozevřou do „kytičky“.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.3.2017 11:33| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist