Rychlá fazolová polévka se smetanou

Suroviny

červené fazole ( z konzervy)
bobkový list
cibule
olej
mouka, ocet
cukr, smetana
sůl

Postup přípravy:

Fazole i s vodou vlijeme do hrnce, přidáme celou cibulku, bobkový list, vodu a necháme vařit.. po fazolích, až změknou si vedle v hrnci uděláme jíšku, kterou poté přelijeme do hrnce s fazolkama, přidáme smetanu, doochutíme cukrem a octem, povaříme a podáváme.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.3.2011 5:20| autor: casspy

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist