Rybí polévka

Suroviny

okrajové porce a kosti z ryby
400 g
mlíčí
1 ks
jikry
1 ks
kořenová zelenina
100 g
pepř
1/2 ČL
sůl
dle chuti
muškátový květ
dle chuti
žemle
2 ks
máslo na osmažení
1 PL

Postup přípravy:

Z masa, zeleniny a si uvaříme vývar. Mlíčí a jikry opereme pod tekoucí vodou, nakrájíme a dáme do proceděného vývaru. Přidáme maso z vývaru, pepř, sůl, muškát a povaříme. Přidáme i drobně nakrájenou zeleninu z vývaru. Dochutíme a podáváme s houskou nakrájenou na kostičky a usmaženou na másle.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.12.2013 10:02| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist