Rybí polévka
Z masa, zeleniny a si uvaříme vývar. Mlíčí a jikry opereme pod tekoucí vodou, nakrájíme a dáme do proceděného vývaru. Přidáme maso z vývaru, pepř, sůl, muškát a povaříme. Přidáme i drobně nakrájenou zeleninu z vývaru. Dochutíme a podáváme s houskou nakrájenou na kostičky a usmaženou na másle.
Rybí polévka mi nechutí, hoci viem, že je zdravá. Neviem jej prísť na chuť, ale je to asi o zvyku.
Rybí polévka je jedno z mála jídel, keré nepozřu, ale věřím, že někomu chutná.
Rybí polévka je klasika, už se na ni těším
Když jsem byla malá tak rybí polévku tatínek vařil a tehdy mi i chutnala, dnes už ji bohužel nemusím.
Maminka vařila na vánoce rybí polévku. Já však dnes vařím raději hrachovou nebo čočkovou.
Omlouvám se všem kterým chutná, ale mě ne.