rybi-polevka.jpg

Rybí polévka

Z masa, zeleniny a si uvaříme vývar. Mlíčí a jikry opereme pod tekoucí vodou, nakrájíme a dáme do proceděného vývaru. Přidáme maso z vývaru, pepř, sůl, muškát a povaříme. Přidáme i drobně nakrájenou zeleninu z vývaru. Dochutíme a podáváme s houskou nakrájenou na kostičky a usmaženou na másle.

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Rybí polévka mi nechutí, hoci viem, že je zdravá. Neviem jej prísť na chuť, ale je to asi o zvyku.

    l
    ladouch

    Rybí polévka je jedno z mála jídel, keré nepozřu, ale věřím, že někomu chutná.

    l
    lucik21

    Rybí polévka je klasika, už se na ni těším

    e
    Elisa19

    Když jsem byla malá tak rybí polévku tatínek vařil a tehdy mi i chutnala, dnes už ji bohužel nemusím.

    v
    viki11

    Maminka vařila na vánoce rybí polévku. Já však dnes vařím raději hrachovou nebo čočkovou.

    b
    Bobina1

    Omlouvám se všem kterým chutná, ale mě ne.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist