Rybí filé na zeleném pepři

rybi-file-na-pepri-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

mražený filet mořské tresky
4 ks
olivový olej
3 PL
máslo
80 g
hladká mouka
2 PL
vodka nebo pálenka
2 PL
naložený zelený pepř
4 ČL
česnek
1 stroužek
citrón
1/2 ks
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Dvě lžíce oleje smícháme s prolisovaným česnekem a solí. Směsí pokapeme porce ryby. Změklé máslo smícháme s pálenkou a zeleným pepřem. Zbylým olejem vymažeme pekáček a v troubě při 200° C jej necháme ohřát. Potom do něj položíme porce ryby, poprášíme je moukou a pečeme 8 minut. Pak filety otočíme, opět poprášíme moukou, přidáme zelený pepř a pečeme asi 10 minut. Podáváme s rýží nebo různě upravenými bramborami.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.3.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist