Rybářské špízy

Suroviny

směsi ryb bez kůžže a pokud možno bez kostí
600 g
citrónu
1 ks
oleje
2 PL
másla
1 PL
sůl
dle chuti
worcesterská omáčka
dle chuti
zelená petržželková nebo libečková nať na ozdobu
dle libosti

Postup přípravy:

Ryby nakrájejte na kousky asi 3 x 3 cm. Vymačkejte 1/2 citrónu a šťšávu smíchejte s worcesterskou omáčkou a lžžící oleje. Směsí potřete ryby, zakryjte a nechte asi 4 hodiny odležžet v chladu. Jednotlivé kousky osolte a střídavě napichujte na jehly. Zbylý olej a máslo rozehřejte na velké pánvi nebo pekáčku, položžte do něj ššpízy, pomalu opékejte (na pánvi nebo v troubě) a opatrně obracejte. Podávejte s opečenými bramborami, cibulkou, porce ozdobte plátky citrónu a zelenou natí.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.10.2016 4:30| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist