Roštěnky v cibulovém obalu

Suroviny

roštěnka
4 plátky
střední cibule
1-2 ks
vejce
2 ks
hladká mouka
dle potřeby
sůl a pepř
dle chuti
olej na smažení
dle potřeby

Postup přípravy:

Plátky roštěnek neklepeme na třech místech nařízneme, osolíme a opepříme. Těstíčko si připravíme z rozmíchaných syrových vajec, najemno nakrájené cibule a hladké mouky (mělo by být husté asi jako zubní pasta). Roštěnky obalené v těstíčku smažíme po obou stranách v oleji. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem. Dobrou chuť.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.11.2013 9:43| autor: Markéta Dušková

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist