Ražniči se slaninou a masem

Suroviny

vepřová panenka
400 g
drůbeží prsa
400 g
slanina
200 g
klobása
2 ks
paprika
2 ks
cibule
3 ks
olej
dle potřeby
bazalka a oregano
1 KL
grilovací koření
1 balíček
sůl,pepř
dle chuti
sekané zelené bylinky
4 PL

Postup přípravy:

Na marinádu: olej podle potřeby, 1 lžička bazalky a organa, 1 sáček grilovacího koření, sůl a pepř dle chuti , 4 lžíce sekaných zelených bylinek

Silnější špalíčky vepřové panenky slabě naklepeme a naložíme přes noc do marinády s olejem a grilovacím kořením. Kuřecí prsa nakrájíme na kousky a také naložíme přes noc do olejové marinády se solí, pepřem a zelenými bylinkami.

Druhý den napichujeme kousky vepřového a kuřecího masa střídavě na jehly a prokládáme plátky slaniny, kolečky klobásy, kousky cibule a papriky. Grilujeme pozvolna asi 30 minut. Dají se připravit i doma v troubě.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist