Pyré z rebarbory

Suroviny

rebarbory
1 kg
citron
1 ks
cukru krupice
500 g

Postup přípravy:

Rebarboru umyjeme, oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme s trochou vody, dokud se rebarbora nerozvaří. Pak přidáme cukru a citrónovou šťávu a vaříme, dokud marmeláda nezhoustne. Nalijeme do sklenic, pořádně uzavřeme a po vychladnutí dáme do lednice. Pokud místo cukru použijeme želírovací cukr, bude mít marmeláda tužší konzistenci.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 2x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.10.2013 6:16| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist