Švestková marmeláda podle třídní Josefky

Suroviny

švestky

1 kg

cukr

800 g

kyselina citrónová

1/2 ČL

Postup přípravy:

Švestky umyjeme, rozpůlíme, odpeckujeme, pomeleme v mlýnku na maso. Přidáme cukr a kyselinu citrónovou. Pomalu dusíme pod pokličkou. Potom vaříme 15 minut odkryté. Vaříme ještě 5 minut, potom zkusíme, jestli marmeláda rosolovatí. Hned po uvaření plníme do sklenic, uzavřeme a převrátíme dnem vzhůru. Po 30 minutách postavíme víčkem nahoru.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.10.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist