Švestková marmeláda podle třídní Josefky

Suroviny

švestky

1 kg

cukr

800 g

kyselina citrónová

1/2 ČL

Postup přípravy:

Švestky umyjeme, rozpůlíme, odpeckujeme, pomeleme v mlýnku na maso. Přidáme cukr a kyselinu citrónovou. Pomalu dusíme pod pokličkou. Potom vaříme 15 minut odkryté. Vaříme ještě 5 minut, potom zkusíme, jestli marmeláda rosolovatí. Hned po uvaření plníme do sklenic, uzavřeme a převrátíme dnem vzhůru. Po 30 minutách postavíme víčkem nahoru.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.10.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist