Marmeláda z červené cibule s vínem

Suroviny

česnek
3 stroužky
červené víno
350 ml
vinný ocet
5 ČL
třtinový cukr
4 PL
olivový olej
2 PL
máslo
1 PL
tymián
1 špetka
sůl a pepř
1 špetka
červená cibule
1 kg

Postup přípravy:

V hrnci zpěníme máslo spolu s olivovým olejem. Na malém plameni orestujeme na plátky pokrájenou cibuli s česnekem. Po 10 minutách přidáme cukr, tymián a polovinu výše uvedené dávky octa, promícháme a na malém plaménku necháme asi 10 minut dusit, často promícháme. Pak osolíme, okořeníme pepřem, dochutíme octem a dusíme ještě 10 minut. Nakonec přilijeme víno a necháme dusit, aby se odpařila všechna tekutina a vznikla hustá marmeláda.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.12.2014 6:58| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist