marmelada.jpg

Pyré z rebarbory

Rebarboru umyjeme, oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme s trochou vody, dokud se rebarbora nerozvaří. Pak přidáme cukru a citrónovou šťávu a vaříme, dokud marmeláda nezhoustne. Nalijeme do sklenic, pořádně uzavřeme a po vychladnutí dáme do lednice. Pokud místo cukru použijeme želírovací cukr, bude mít...

Diskuze

9 komentářů

    s
    sumka55

    Marmeládu z rebarbory tento recept si napíši a určitě vyzkouším je to nezvyklé z rebarbory jsem ještě marmeládu nedělala

    Lída

    Marmeládu z rebarbora jsem dělala vloni a je dobrá. Nám opravdu moc chutnala. Muž ji nejvíc chtěl na palačinky.

    m
    martinnatr

    příští rok vyzkouším, reveně je hodně

    e
    Elisa19

    Díky za recept,rebarboru mám ráda, určitě vyzkouším.

    j
    jankac

    Marmeládu z rebarbory som ešte nejedla, ale môže byť dobrá, tak ako je koláč výborný.

    g
    glady

    rebarbora je výborná a stejně tak i marmeláda z ní

    v
    viki11

    Je to málo známý druh marmelády. Z rebarbory lidé připravují především koláče a kompoty. Zkuste.

    b
    Bobina1

    Marmeláda z rebarbory jsem taky ještě nikdy nejedla.

    l
    lucik21

    marmeládu z rebarbory jsem ještě neochutnala, vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist