Marmeláda z borůvek

Suroviny

borůvek
2 kg
cukru
1 kg
vody
300 ml
kyseliny citrónové
1 ČL
pektogelu
1 ks

Postup přípravy:

Dobře vyzrálé borůvky podlijeme ve smaltové nebo kameninové nádobě vodou a rozvaříme je. Rozvařené borůvky vaříme za stálého míchání dál, až zhoustnou. Přidáme postupně cukr a dále za stálého míchání vaříme. Nakonec vmícháme kyselinu citrónovou, pektogel, povaříme a horkou směs naplníme do sklenic. Zavařovací sklenice důkladně uzavřeme víčky, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.7.2016 7:21| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist