Polévka z červené čočky

Suroviny

červené čočky

1 hrnek

mrkve

1 ks

česneku

3 stroužky

majoránky

1 PL

soli

1 ČL

Postup přípravy:

Červená čočka má tu výhodu, že se nemusí namáčet, je rychle uvařená a navíc pro tělo lépe stravitelná, než čočka klasická. Čočku tedy jen přebereme a zalijeme studenou vodou minimálně na dvojnásobek množství čočky. Přidáme oškrábanou mrkev nakrájenou na kostičky, sůl a uvaříme doměkka. Na závěr dochutíme lisovaným česnekem, majoránkou a krátce povaříme.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.10.2016 3:46

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist