polevka-z-cervene-cocky.jpg

Polévka z červené čočky

Červená čočka má tu výhodu, že se nemusí namáčet, je rychle uvařená a navíc pro tělo lépe stravitelná, než čočka klasická. Čočku tedy jen přebereme a zalijeme studenou vodou minimálně na dvojnásobek množství čočky. Přidáme oškrábanou mrkev nakrájenou na kostičky, sůl...

Diskuze

6 komentářů

    a
    Alen

    Tuto polévku jsem již zkoušela. Recept vypadá stejně a byla moc dobrá.

    j
    jankac

    Polévka z červené čočky je veľmi zdravá.

    l
    lucik21

    Polévka z červen čočky vypadá moc dobře

    s
    stana1

    Polévku z červené čočky mám rád.

    b
    Bobina1

    Luštěniny jsou zdravé.

    b
    Bobina1

    Polévku z červené čočky dělávám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist