Pochoutkový tatarský biftek s hořčicí

Suroviny

hovězí vývar

600 g

worchestrová omáčka

3 PL

plnotučná hořčice

2 PL

žloutek

6 ks

šalotka

2 ks

tabasco

kečup

mletý černý pepř

sůl

Postup přípravy:

Hovězí maso nakrájené na menší kousky na jemno pomeleme na masovém strojku nebo ho naškrábeme. Pak do masa vmícháme oloupané na jemno nasekané šalotky, plnotučnou hořčici, worcesterskou omáčku, osolíme a opepříme. Můžeme také přidat pár kapek tabasca a podle chuti kečup, nakonec přidáme žloutky, důkladně vše promícháme a ihned podáváme s usmaženými topinkami potřenými česnekem.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.2.2016 7:56| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist