tatarak_1-352x198.jpg

Pochoutkový tatarský biftek s hořčicí

Hovězí maso nakrájené na menší kousky na jemno pomeleme na masovém strojku nebo ho naškrábeme. Pak do masa vmícháme oloupané na jemno nasekané šalotky, plnotučnou hořčici, worcesterskou omáčku, osolíme a opepříme. Můžeme také přidat pár kapek tabasca a podle chuti kečup,...

Diskuze

8 komentářů

    n
    nova2

    Tatarský biftek nejím.

    j
    jankac

    POCHOUTKOVÝ TATARSKÝ BIFTEK si občas robievame, máme ho radi.

    l
    lucik21

    Tatarský biftek mám ráda, sice ne často, ale občas si dám

    b
    Bobina1

    Pochoutkový tatarský biftek nemusím. Syrové maso nejím.

    h
    hanadavidkova

    Jen se kouknu na obrázek, tak už se mi začínají bouřit chuťové buňky.

    l
    ladouch

    Tatarák ten můžu vždycky je to pochoutka.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist