tatarak_1.jpg

Pochoutkový tatarský biftek s hořčicí

Hovězí maso nakrájené na menší kousky na jemno pomeleme na masovém strojku nebo ho naškrábeme. Pak do masa vmícháme oloupané na jemno nasekané šalotky, plnotučnou hořčici, worcesterskou omáčku, osolíme a opepříme. Můžeme také přidat pár kapek tabasca a podle chuti kečup,...

Diskuze

8 komentářů

    nova2

    Tatarský biftek nejím.

    j
    jankac

    POCHOUTKOVÝ TATARSKÝ BIFTEK si občas robievame, máme ho radi.

    l
    lucik21

    Tatarský biftek mám ráda, sice ne často, ale občas si dám

    b
    Bobina1

    Pochoutkový tatarský biftek nemusím. Syrové maso nejím.

    h
    hanadavidkova

    Jen se kouknu na obrázek, tak už se mi začínají bouřit chuťové buňky.

    l
    ladouch

    Tatarák ten můžu vždycky je to pochoutka.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist