Biftek s hermelínem, žampióny a pomerančem

Suroviny

hovězí svíčková
800 g
hladká mouka
30 g
žampióny
200 g
hermelín
200 g
brusinky
50 g
olivy
100 g
pomeranč
1 ks
olej
dle potřeby
sůl a pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na silnější plátky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Orestované maso vyndáme a výpek zahustíme moukou, zalijeme vodou, osolíme a provaříme. Na hotové maso položíme nakrájené žampióny, překryjeme plátkem hermelínu a zapečeme v troubě. Biftek s hermelínem podáváme podlitý šťávou a ozdobený olivami, brusinkami a pomerančem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.1.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist