Plněná hovězí pečeně se slaninou a vejci

Suroviny

hovězí maso

600 g

tuk

50 g

slanina

30 g

uvařená vejce

2 ks

cibule

1 ks

mletý pepř

vývar

sůl

Postup přípravy:

Odblaněné maso opláchneme, osušíme, prošpikujeme proužky slaniny, uprostřed rozřízneme a vložíme do něj uvařená vejce. Pak maso osolíme, opepříme, stočíme a převážeme hrubou nití. Na rozehřátém tuku maso ze všech stran opečeme, přidáme oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli a podlijeme masovým vývarem. Dáme do trouby a pečeme při 180 °C doměkka za občasného přelévání vypečenou šťávou a podle potřeby podlévání vývarem. Měkké maso zbavíme hrubé nitě a nakrájíme na plátky.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.12.2015 4:26

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist