Platýs po mlynářsku s květákem a karotkou

platyz-po-mlynarsku-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

platýs
600 g
citrónová šťáva ze 2 ks citrónů
2 ks
hladká mouka
15 g
olej
dle potřeby
květák
300 g
karotka
200 g
mražený hrášek
80 g
brambora
400 g
petrželová nať
dle chuti
sůl, mletý pepř
dle chuti
kmín
dle chuti

Postup přípravy:

Zeleninu a brambory omyjeme a očistíme. Květák rozebereme na drobné růžičky, karotku nakrájíme na plátky a povaříme v osolené vodě. Ke konci přidáme mražený hrášek. Omytou a osušenou rybu osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou, poprášíme hladkou moukou a opečeme z obou stran na rozehřátém oleji. Podáváme s vařenými bramborami, obložíme zeleninou a posypeme sekanou petrželkou.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.1.2020 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist