Pikantní kuřecí játra na víně

Suroviny

kuřecích jater
300 g
uzené slaniny
50 g
červeného vína
100 ml
hořčice
1 ks
rajčatový protlak
1 ks
sůl, pálivá mletá paprika, pepř

Postup přípravy:

Slaninu nakrájíme na nudličky a necháme vyškvařit. Pak přidáme kuřecí nakrájená játra, krátce orestujeme, přilijeme červené víno, přidáme hořčici, protlak, papriku a pepř a za občasného míchání chvíli povaříme.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.6.2013 8:55| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist