kureci-jatra.jpg

Pikantní kuřecí játra na víně

Slaninu nakrájíme na nudličky a necháme vyškvařit. Pak přidáme kuřecí nakrájená játra, krátce orestujeme, přilijeme červené víno, přidáme hořčici, protlak, papriku a pepř a za občasného míchání chvíli povaříme.

Diskuze

7 komentářů

    j
    jenetka

    Je to dobrý recept, ale použila bych sladkou papriku a vynechala bych víno. Nemám ráda pálivé věci.

    m
    martinnatr

    mám ráda játra, tohle bude super

    b
    Bobina1

    játýrka na snímku vypadají mooooooooooooc dobře.

    v
    viki11

    Kuřecí jatýrka na skvělém víně jsou opravdová lahůdka.

    g
    glady

    Příprava kuřecích jater je rychlovka. Vždy mám nějaké v mražáku. Tento recept ještě neznám – další do sbírky.

    l
    lucik21

    játra moc nemusím, ale mému příteli by určitě chutnali

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist