Pikantní kuřecí játra na víně
Slaninu nakrájíme na nudličky a necháme vyškvařit. Pak přidáme kuřecí nakrájená játra, krátce orestujeme, přilijeme červené víno, přidáme hořčici, protlak, papriku a pepř a za občasného míchání chvíli povaříme.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Slaninu nakrájíme na nudličky a necháme vyškvařit. Pak přidáme kuřecí nakrájená játra, krátce orestujeme, přilijeme červené víno, přidáme hořčici, protlak, papriku a pepř a za občasného míchání chvíli povaříme.
Je to dobrý recept, ale použila bych sladkou papriku a vynechala bych víno. Nemám ráda pálivé věci.
mám ráda játra, tohle bude super
játýrka na snímku vypadají mooooooooooooc dobře.
Kuřecí jatýrka na skvělém víně jsou opravdová lahůdka.
Příprava kuřecích jater je rychlovka. Vždy mám nějaké v mražáku. Tento recept ještě neznám – další do sbírky.
játra moc nemusím, ale mému příteli by určitě chutnali