Pikantní broskvové čatní s chilli papričkami

Suroviny

broskví

1 kg

krystalového cukru

600 g

octa 8%

200 ml

soli

1/2 ČL

chilli papričky

2 ks

větší cibule

1 ks

šťáva z citronů

1/2 ks

Postup přípravy:

Spařené broskve oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na kousky. Dáme do kastrolu, zakapeme citrónovou šťávou, přidáme oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli, očištěné, na jemno nasekané chilli papričky, sůl, ocet a cukr. Uvedeme do varu a pomalu, za stálého míchání vaříme do zhoustnutí. Rozdělíme do malých skleniček, zavíčkujeme a sterilujeme 15 minut při 90 °C.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.6.2014 7:55| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist