catni.jpg

Pikantní broskvové čatní s chilli papričkami

Spařené broskve oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na kousky. Dáme do kastrolu, zakapeme citrónovou šťávou, přidáme oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli, očištěné, na jemno nasekané chilli papričky, sůl, ocet a cukr. Uvedeme do varu a pomalu, za stálého míchání vaříme do zhoustnutí. Rozdělíme...

Diskuze

4 komentáře

    s
    sumka55

    Čatní z broskví – tak to bude dobrota i s těmi chilli papričkami

    l
    lucik21

    Čatní z broskví jsem ještě neměla, ale myslím, že to bude dobré

    l
    ladouch

    Zajímavý recept, možná vyzkouším.

    g
    glady

    toto čatní ještě neznám…může být výborné k masu

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist