Domácí vepřová dobrota se solí

Suroviny

hodně libového bůčku s kůží, nebo bůček napůl s pleckem
1 kg
rychlosoli
20 g

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kousky velké asi 1,5 x 1,5 cm. Přimícháme sůl, kterou si PŘESNĚ navážíme! Nasolené maso dobře propracujeme rukou a naplníme do skleniček, otřeme okraj, dobře zavřeme a dáme vařit do vody (úplně potopené). První den vaříme od doby varu 2 hodiny, do druhého dne necháme skleničky v hrnci. Druhý den vaříme maso od doby varu 1 hodinu. Po mírném zchladnutí vody skleničky vyndáme a dáme je do sklepa nebo do spíže.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.9.2016 9:29| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist