Feferonková pasta s česnekem

feferonkova-pasta-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

feferonka
400 g
česnek
6 stroužků
sladký kečup
150 ml
ocet
2 PL
sůl
1 ČL

Postup přípravy:

Feferonky očistěte od stopek, semeníky můžete vyndat nebo ponechat, dejte je do hrnce, nepatrně podlijte a poduste zvolna asi 5 minut, aby změkly. Pak je rozmixujte, dejte do kastrolu, přidejte kečup, sůl, ocet, prolisovaný česnek a za stálého míchání povařte do husté pasty. Feferonkovou pastu naplňte do malinkých skleniček a sterilujte 5 minut při 90 °C, větší skleničky sterilujte 10 minut.

Tip: používejte na ochucení omáček, dipů, masa apod.

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.9.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist