Pečený kapr s česnekovou omáčkou

Suroviny

porce kapra

4 ks

olej

80 g

citron

1 ks

česnek

2 stroužky

hladká mouka

40 g

žloutek

1 ks

petrželka

sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Rybí porce osolte, obalte v mouce a po obou stranách opečte na oleji dozlatova.

Přendejte je na talíř a uložte na teplém místě. Ve zbylém tuku osmahněte nasekaný česnek, petrželku, přidejte zbylou mouku, a když zežloutne, zřeďte ji sklenkou osolené vody. Dobře rozmíchejte a povařte.

Omáčku nechte prochladnout, pak do ní vmíchejte žloutek, zakápněte citrónem a vyšlehejte, až bude mít konzistenci jako majonéza. Hotovou omáčkou přelijte připravené rybí porce.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.4.2012 8:55| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist