Pečený guláš s česnekem a feferonkou

Suroviny

vepřové maso

1 kg

česnek

5 stroužky

cibule

3 ks

bujón

2 kostky

feferonka

1 ks

voda

1 l

solamyl

3 PL

mletá sladká paprika

3 ČL

gulášové koření

sůl

2 ČL

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na větší kostky, oloupanou cibuli na tenká kolečka nebo na drobno, jak kdo má rád. Do pekáče (lepší je použít skleněnou varnou misku) dáme maso s cibulí, maso ještě osolíme a pak přidáme ostatní suroviny, pořádně vše promícháme (kostky bujónu rozpustíme v malém hrníčku a pak dolijeme do 1l vody). Přikryjeme alobalem a pečeme v troubě vyhřáté na 250 °C tak 1,5 hodiny, během pečení NEDOLÉVÁME VODU, NEMÍCHÁME, NESUNDÁVÁME ALOBAL, ANI NEOTEVÍRÁME TROUBU!

Hodnocení

5  Hodnoceno: 1x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.11.2015 9:41| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist