Pečený guláš s česnekem a feferonkou

Suroviny

vepřové maso

1 kg

česnek

5 stroužky

cibule

3 ks

bujón

2 kostky

feferonka

1 ks

voda

1 l

solamyl

3 PL

mletá sladká paprika

3 ČL

gulášové koření

sůl

2 ČL

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na větší kostky, oloupanou cibuli na tenká kolečka nebo na drobno, jak kdo má rád. Do pekáče (lepší je použít skleněnou varnou misku) dáme maso s cibulí, maso ještě osolíme a pak přidáme ostatní suroviny, pořádně vše promícháme (kostky bujónu rozpustíme v malém hrníčku a pak dolijeme do 1l vody). Přikryjeme alobalem a pečeme v troubě vyhřáté na 250 °C tak 1,5 hodiny, během pečení NEDOLÉVÁME VODU, NEMÍCHÁME, NESUNDÁVÁME ALOBAL, ANI NEOTEVÍRÁME TROUBU!

Hodnocení

5  Hodnoceno: 1x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.11.2015 9:41| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist