peceny-gulas.jpg

Pečený guláš s česnekem a feferonkou

Maso nakrájíme na větší kostky, oloupanou cibuli na tenká kolečka nebo na drobno, jak kdo má rád. Do pekáče (lepší je použít skleněnou varnou misku) dáme maso s cibulí, maso ještě osolíme a pak přidáme ostatní suroviny, pořádně vše promícháme (kostky...

Diskuze

8 komentářů

    p
    pepina

    Je to guláš bezpracný, dobrý. Jen si myslím ,že hodina a půl je moc dlouhá.

    l
    ladouch

    Máme raději klasický guláš, tento mě jako guláš nepřipadá.

    nova2

    Moc dobré.

    j
    jankac

    Pečený guláš som ešte nevarila, som za klasiku.

    l
    lucik21

    Pečený guláš vidím poprvé, ale vyzkouším

    l
    lidka2

    Guláše dělám jako klasiku – tohle mi moc jako guláš ani nepřidá, ale každopádně nejde o název, recept je jinak docela zajímavý.

    Viky17

    Pečený guláš – ten jsem nezkoušela, dávám přednost klasicky upečenému masu, na tom si pochutnáme.

    b
    Bobina1

    Je to ještě opravdu guláš?

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist