Pečený guláš s česnekem a feferonkou
Maso nakrájíme na větší kostky, oloupanou cibuli na tenká kolečka nebo na drobno, jak kdo má rád. Do pekáče (lepší je použít skleněnou varnou misku) dáme maso s cibulí, maso ještě osolíme a pak přidáme ostatní suroviny, pořádně vše promícháme (kostky...
Je to guláš bezpracný, dobrý. Jen si myslím ,že hodina a půl je moc dlouhá.
Máme raději klasický guláš, tento mě jako guláš nepřipadá.
Moc dobré.
Pečený guláš som ešte nevarila, som za klasiku.
Pečený guláš vidím poprvé, ale vyzkouším
Guláše dělám jako klasiku – tohle mi moc jako guláš ani nepřidá, ale každopádně nejde o název, recept je jinak docela zajímavý.
Pečený guláš – ten jsem nezkoušela, dávám přednost klasicky upečenému masu, na tom si pochutnáme.
Je to ještě opravdu guláš?