Pečené rolky z platýse na másle s bylinkami

Suroviny

mražené rolky z platýse
400 g
rybí omáčka
1 ČL
máslo
3 PL
limetková šťáva
2 PL
petrželka
2 PL
vývar
2 PL
sůl, pepř
zelenina

Postup přípravy:

Platýse podle potřeby ochutíme čerstvě mletým černým pepřem. Rybí omáčku promícháme s vývarem. Zapékací misku silně vytřeme máslem, do něho urovnáme rolky, zakapeme limetkovou šťávou, posypeme nasekanou petrželkou a zakapeme rybí omáčkou.

Upečeme doměkka v troubě při 220 °C, a to za občasného přelévání vypečenou šťávou. Pečené rolky z platýse přendáme na nahřáté talíře, přelijeme máslovou šťávou a obložíme čerstvou zeleninou.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.7.2011 9:05| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist