Pečené rolky z platýse na másle s bylinkami

Platýse podle potřeby ochutíme čerstvě mletým černým pepřem. Rybí omáčku promícháme s vývarem. Zapékací misku silně vytřeme máslem, do něho urovnáme rolky, zakapeme limetkovou šťávou, posypeme nasekanou petrželkou a zakapeme rybí omáčkou. Upečeme doměkka v troubě při 220 °C, a to za občasného přelévání...

Diskuze

6 komentářů

    Viky17

    Pečené rolky z platýse na másle s bylinkami – učíme se jíst ryby a platýs mezi ně patří, nejčastěji je dávám na grilovací pánev a udělám byllinkovou omáčku – tohle je dobrá inspirace.

    e
    evik56

    Ryby můžeme pečené i smažené,jen také nevím,co je ta rybí omáčka.

    a
    aknela11

    z platýse skvělý recept – určitě vyzkouším. Ryby máme rádi

    x
    xxkouckaxx

    ryby většinou dělám jen smažené nebo zapečené s vejci a sýrem ! vypadá to lákavě , ale nevím co je ta rybí omáčka !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist