Pečené rolky z platýse na másle s bylinkami
Platýse podle potřeby ochutíme čerstvě mletým černým pepřem. Rybí omáčku promícháme s vývarem. Zapékací misku silně vytřeme máslem, do něho urovnáme rolky, zakapeme limetkovou šťávou, posypeme nasekanou petrželkou a zakapeme rybí omáčkou. Upečeme doměkka v troubě při 220 °C, a to za občasného přelévání...
Pečené rolky z platýse na másle s bylinkami – učíme se jíst ryby a platýs mezi ně patří, nejčastěji je dávám na grilovací pánev a udělám byllinkovou omáčku – tohle je dobrá inspirace.
Ryby můžeme pečené i smažené,jen také nevím,co je ta rybí omáčka.
z platýse skvělý recept – určitě vyzkouším. Ryby máme rádi
ryby většinou dělám jen smažené nebo zapečené s vejci a sýrem ! vypadá to lákavě , ale nevím co je ta rybí omáčka !