Pečené rolky z platýse na másle s bylinkami

Platýse podle potřeby ochutíme čerstvě mletým černým pepřem. Rybí omáčku promícháme s vývarem. Zapékací misku silně vytřeme máslem, do něho urovnáme rolky, zakapeme limetkovou šťávou, posypeme nasekanou petrželkou a zakapeme rybí omáčkou. Upečeme doměkka v troubě při 220 °C, a to za občasného přelévání...

Diskuze

6 komentářů

    Viky17

    Pečené rolky z platýse na másle s bylinkami – učíme se jíst ryby a platýs mezi ně patří, nejčastěji je dávám na grilovací pánev a udělám byllinkovou omáčku – tohle je dobrá inspirace.

    e
    evik56

    Ryby můžeme pečené i smažené,jen také nevím,co je ta rybí omáčka.

    a
    aknela11

    z platýse skvělý recept – určitě vyzkouším. Ryby máme rádi

    x
    xxkouckaxx

    ryby většinou dělám jen smažené nebo zapečené s vejci a sýrem ! vypadá to lákavě , ale nevím co je ta rybí omáčka !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist