Pečená ryba po švédsku

pecena-ryba-po-svedsku-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

Ryba (mořská nebo sladkovodní)
4 porce
cibule
2 ks
pórek
2 ks
olej
5 lžic
jemný ocet nebo citrónová šťáva
1 - 3 lžíce
sůl
špetka
kopr
snítka
brambory
příloha

Postup přípravy:

Očištěnou rybu pokrájíme na větší kousky a urovnáme do zapékací misky. Cibuli a pórek nakrájíme na kolečka, narovnáme na rybu, poklademe celými snítkami kopru a zalijeme směsí z oleje, octa a soli. Přiklopíme pokličkou a pečeme asi 30 minut. Potom odstraníme snítky kopru, rozdělíme na porce a posypeme čerstvým jemně pokrájeným koprem. Podáváme s vařeným nebo opékanými brambory.

Tip: Kopr dodá zajímavou chuť i rybám.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.2.2020 3:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist