Pečená ryba po švédsku

pecena-ryba-po-svedsku-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

Ryba (mořská nebo sladkovodní)
4 porce
cibule
2 ks
pórek
2 ks
olej
5 lžic
jemný ocet nebo citrónová šťáva
1 - 3 lžíce
sůl
špetka
kopr
snítka
brambory
příloha

Postup přípravy:

Očištěnou rybu pokrájíme na větší kousky a urovnáme do zapékací misky. Cibuli a pórek nakrájíme na kolečka, narovnáme na rybu, poklademe celými snítkami kopru a zalijeme směsí z oleje, octa a soli. Přiklopíme pokličkou a pečeme asi 30 minut. Potom odstraníme snítky kopru, rozdělíme na porce a posypeme čerstvým jemně pokrájeným koprem. Podáváme s vařeným nebo opékanými brambory.

Tip: Kopr dodá zajímavou chuť i rybám.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.2.2020 3:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist