parizske-kostky.jpg

Pařížské kostky s čokoládovou polevou

Krém: 2 smetany ke šlehání /33%/ 2 ks čokoládky ledové kaštany Nejprve si den dopředu uděláme krém. Svaříme smetany (opravdu musí vařit) s nalámanými ledovými kaštany. Po vychladnutí dáme do lednice ztuhnout do druhého dne. Druhý den uděláme těsto – ušleháme...

Diskuze

8 komentářů

    Stanislava Nováková

    Vypadá to moc výborně. Vyzkouším.

    j
    jankac

    Pařížské kostky je veľká dobrota. Mňam.

    m
    martinnatr

    tak tohle bych si dala hned, super

    l
    ladouch

    Vypadá to skvěle, určitě si pochutnáme když se povedou.

    l
    lidka2

    Tohle vypadá opravdu lákavě, podobné recepty mám ráda. Asi neodolám a vyzkouším.

    l
    lucik21

    Pařížské kostky bych si dala hned

    b
    Bobina1

    Tak na tohle bych mlsný jazýček měla.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist