Pangasius zapečený se sýrem

Suroviny

ryba pangasius
4 ks
sýr Eidam
4 plátky
sůl, kmín
máslo

Postup přípravy:

Zapékací misku vymažeme silnou vrstvou másla, filety osolíme a okmínujeme. Dáme do trouby a pečeme 20 minut na pomalu. Poté rybu otočíme a pečeme dalších 20 minut. Nakonec dáme na každý filet plátek eidamu a necháme zapéct. Podáváme s bramborem.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.6.2011 7:51| autor: mokko1988

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist