Filety z pangasia ve vinném těstíčku

Suroviny

filetů z pangasia
700 g
citrónu
1/2 ks
bílého vína
50 ml
vajec
2 ks
hladké mouky
60 g
sůl
dle chuti
olej na smažení
dle potřeby

Postup přípravy:

Filety pokapejte citrónem a osolte. Z bílého vína, vajec a mouky vymíchejte hladké těstíčko, přidejte do něj kapku oleje a osolte ho. Filety namáčejte v těstíčku a smažte z obou stran na rozpáleném oleji dozlatova. Podávejte s vařenými bramborami sypanými zelenou petrželkou nebo cibulkovou natí a zeleninovým salátem.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.10.2016 3:40| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist