Filety z pangasia ve vinném těstíčku

Suroviny

filetů z pangasia
700 g
citrónu
1/2 ks
bílého vína
50 ml
vajec
2 ks
hladké mouky
60 g
sůl
dle chuti
olej na smažení
dle potřeby

Postup přípravy:

Filety pokapejte citrónem a osolte. Z bílého vína, vajec a mouky vymíchejte hladké těstíčko, přidejte do něj kapku oleje a osolte ho. Filety namáčejte v těstíčku a smažte z obou stran na rozpáleném oleji dozlatova. Podávejte s vařenými bramborami sypanými zelenou petrželkou nebo cibulkovou natí a zeleninovým salátem.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.10.2016 3:40| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist