Pangasius zapečený se sýrem
Zapékací misku vymažeme silnou vrstvou másla, filety osolíme a okmínujeme. Dáme do trouby a pečeme 20 minut na pomalu. Poté rybu otočíme a pečeme dalších 20 minut. Nakonec dáme na každý filet plátek eidamu a necháme zapéct. Podáváme s bramborem.
pangasius je nejhorší co může být
Dělala jsem jej včera a je to mňamka.Jen jsem tvrdý sýr nastrouhala a rozmíchala s vejcem a nalila na pangase.
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
Pangasia dělám často, připadá mi,že to je suché maso. Ale když se dobře udělá,tak tojde.Jenom je dost tučný.
zapečený se sýrem. Skvělá dobrota, která je u nás moc oblíbená – doporučuji
vypadá to úplně jednoduše a opryvdu dost dobře – zkusíme !
Pangasius už jsem tu jednou psala, že po přečtěný mailu o této rybě bych ji nevzala do pusy. Recept výborný, ale z jiného druhu.