Pangasius zapečený se sýrem

Zapékací misku vymažeme silnou vrstvou másla, filety osolíme a okmínujeme. Dáme do trouby a pečeme 20 minut na pomalu. Poté rybu otočíme a pečeme dalších 20 minut. Nakonec dáme na každý filet plátek eidamu a necháme zapéct. Podáváme s bramborem.

Diskuze

14 komentářů

    l
    lucik21

    pangasius je nejhorší co může být

    d
    Daniela76

    Dělala jsem jej včera a je to mňamka.Jen jsem tvrdý sýr nastrouhala a rozmíchala s vejcem a nalila na pangase.

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    z
    zdenkar

    Pangasia dělám často, připadá mi,že to je suché maso. Ale když se dobře udělá,tak tojde.Jenom je dost tučný.

    a
    aknela11

    zapečený se sýrem. Skvělá dobrota, která je u nás moc oblíbená – doporučuji

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to úplně jednoduše a opryvdu dost dobře – zkusíme !

    z
    Zuzana2403

    Pangasius už jsem tu jednou psala, že po přečtěný mailu o této rybě bych ji nevzala do pusy. Recept výborný, ale z jiného druhu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist