Pangasius v sýrové omáčce

Suroviny

filety z pangasia

3 ks

mléko

400 ml

tavený sýr

2 kostky

hladká mouka

3 PL

sůl, pepř

cibule

máslo

Postup přípravy:

Filety Pangasia si osolíme a necháme chvíli odpočinout. Mezitím si v pánvi na másle osmažíme nadrobné nakrájenou cibulku, kterou pak vyložíme na pekáček. Na pekáček pokladne na cibulku osoleného pangase. V hrnci si uvaříme omáčku z mléka a sýra, a to tak, že prvně dáme do hrnce mléko a mouku, které až začne houstnout doplníme o sýr. Jakmile se nám sýr rozpustí nalijeme tuto vzniklou směs na pangase v pekáčku. Vše dáme do trouby zapéct a pečeme cca 30 minut. Jako přílohu jsem zvolila pečený brambor.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.6.2011 6:50| autor: lenka89

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist