Pangasius v sýrové omáčce

Suroviny

filety z pangasia
3 ks
mléko
400 ml
tavený sýr
2 kostky
hladká mouka
3 PL
sůl, pepř
cibule
máslo

Postup přípravy:

Filety Pangasia si osolíme a necháme chvíli odpočinout. Mezitím si v pánvi na másle osmažíme nadrobné nakrájenou cibulku, kterou pak vyložíme na pekáček. Na pekáček pokladne na cibulku osoleného pangase. V hrnci si uvaříme omáčku z mléka a sýra, a to tak, že prvně dáme do hrnce mléko a mouku, které až začne houstnout doplníme o sýr. Jakmile se nám sýr rozpustí nalijeme tuto vzniklou směs na pangase v pekáčku. Vše dáme do trouby zapéct a pečeme cca 30 minut. Jako přílohu jsem zvolila pečený brambor.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.6.2011 6:50| autor: lenka89

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist