Pálihuba - podkrkonošská polévka s fazolemi

Suroviny

bílé fazole
250 g
klobása ostrá
2 ks
sádlo
1 PL
hladká mouka
cibule
1 ks
česnek
sladká a pálivá paprika
ocet
zakysaná smetana
sůl

Postup přípravy:

Fazole namočíme přes noc. Druhý den je uvaříme doměkka a necháme vystydnout.

V hrnci, ve kterém budeme polévku vařit, na tuku zpěníme cibuli, přidáme oba druhy papriky a zasypeme mouku. Do této cibulové jíšky vlijeme uvařené fazole, nakrájenou kolobásu a povaříme.

Dochutíme česnekem, solí, octem a na závěr zamícháme zakysanou smetanu. 

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist