Pálihuba – podkrkonošská polévka s fazolemi

Fazole namočíme přes noc. Druhý den je uvaříme doměkka a necháme vystydnout. V hrnci, ve kterém budeme polévku vařit, na tuku zpěníme cibuli, přidáme oba druhy papriky a zasypeme mouku. Do této cibulové jíšky vlijeme uvařené fazole, nakrájenou kolobásu a povaříme. Dochutíme...

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Pálihuba – podkrkonošská polévka – na tomhle se mi líbí už i ten název !

    k
    krockovapavla

    Na tuto polévku tento název opravdu moc sedí.

    x
    xxkouckaxx

    ten název Pálihuba se mi vážně moc líbí – musím zkusit !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist