Opravdu sytá zelňačka

Suroviny

kysané zelí
200 g
brambor
4 ks
klobása
1 ks
cibule
1 ks
sladká mletá paprika
1 PL
pálivá mletá paprika
1 ČL
zakysaná smetana
150 g
maggi
1 ČL
sádlo
1 PL
nové koření
sůl, celý pepř
bobkový list

Postup přípravy:

Na sádle zpěníme cibuli, poté přidáme zelí, papriku a zalejeme vodou. Přidáme na kostky nakrájené brambory, koření a dusíme do změknutí brambor a zelí, podle potřeby přidáváme vodu. 

Mezitím si připravíme jíšku a zvlášť opečeme na kolečka nakrájenou klobásku. Jíšku i klobásku přidáme do polévky.

Nakonec na zjemnění přidáme zakysanou smetanu.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist