Omáčka s kuřecími játry a šlehačkou

Suroviny

kuřecí játra
500 g
cibule
1 ks
olej
20 ml
sůl
pepř
hladká mouka
2 PL
šlehačka
1 ks
šťáva z citronů
1 PL

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Kuřecí játra umeleme na masovém strojku, nakrájenou cibuli osmažíme na oleji. Až cibule zesklovatí, přidáme umletá játra.

Opepříme, osolíme a stále mícháme tak dlouho, až játra zhrudkovatí a trochu zesvětlají (přibližně pět minut). Pak k játrům opatrně vlijeme asi litr horké vody. Krátce povaříme a zahustíme šlehačkou, ve které jsme rozmíchali dvě lžíce hladké mouky.

Popřípadě dosolíme a vylepšíme šťávou z citronu.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.2.2012 2:07| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist