Omáčka s kuřecími játry a šlehačkou

Suroviny

kuřecí játra
500 g
cibule
1 ks
olej
20 ml
sůl
pepř
hladká mouka
2 PL
šlehačka
1 ks
šťáva z citronů
1 PL

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Kuřecí játra umeleme na masovém strojku, nakrájenou cibuli osmažíme na oleji. Až cibule zesklovatí, přidáme umletá játra.

Opepříme, osolíme a stále mícháme tak dlouho, až játra zhrudkovatí a trochu zesvětlají (přibližně pět minut). Pak k játrům opatrně vlijeme asi litr horké vody. Krátce povaříme a zahustíme šlehačkou, ve které jsme rozmíchali dvě lžíce hladké mouky.

Popřípadě dosolíme a vylepšíme šťávou z citronu.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.2.2012 2:07| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist