Omáčka s houbami a kapary

Suroviny

cibule
1 ks
máslo
4 PL
sůl
hladká mouka
2 KL
drůbeží vývar
250 ml
čerstvé houby
500 g
suché bílé víno
200 ml
kapary
2 PL

Postup přípravy:

Na másle necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme očištěné, nakrájené houby a podusíme 10 minut. Podlijeme vínem a dusíme, až se víno zredukuje na polovinu.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Ve vývaru rozmícháme mouku a zalijeme houby. Povaříme 15 minut. Nakonec podle chuti osolíme a přidáme kapary. Promícháme, ale už nevaříme. Podáváme s bramborovou kaší nebo s knedlíkem.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.9.2011 2:38| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist