Ochucená pohanka s česnekem

Suroviny

pohanky

200 g

prolisovaného česneku

2 ČL

majoránky

2 ČL

mletého kmínu

1 ČL

mletého pepře

1/2 ČL

sůl

dle chuti

zeleninový vývar

dle potřeby

Postup přípravy:

Pohanku přebereme a prolijeme ji studenou vodou. Spolu se zeleninovým bujonem vaříme pohanku v hrnci, dokud nezměkne – trvá to asi 15 minut a tekutina má na začátku vaření dosahovat 1 cm nad pohanku, pak se zcela vyvaří. Mezitím si na pánvičce osmahneme česnek, přidáme majoránku, kmín, pepř a vmícháme do pohanky. Osolíme podle chuti.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.4.2016 9:09| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist