Ochucená pohanka s česnekem

Suroviny

pohanky

200 g

prolisovaného česneku

2 ČL

majoránky

2 ČL

mletého kmínu

1 ČL

mletého pepře

1/2 ČL

sůl

dle chuti

zeleninový vývar

dle potřeby

Postup přípravy:

Pohanku přebereme a prolijeme ji studenou vodou. Spolu se zeleninovým bujonem vaříme pohanku v hrnci, dokud nezměkne – trvá to asi 15 minut a tekutina má na začátku vaření dosahovat 1 cm nad pohanku, pak se zcela vyvaří. Mezitím si na pánvičce osmahneme česnek, přidáme majoránku, kmín, pepř a vmícháme do pohanky. Osolíme podle chuti.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.4.2016 9:09| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist