ochucena-pohanka.jpg

Ochucená pohanka s česnekem

Pohanku přebereme a prolijeme ji studenou vodou. Spolu se zeleninovým bujonem vaříme pohanku v hrnci, dokud nezměkne – trvá to asi 15 minut a tekutina má na začátku vaření dosahovat 1 cm nad pohanku, pak se zcela vyvaří. Mezitím si na pánvičce...

Diskuze

8 komentářů

    nova2

    Pohanku mám ráda a dělám ji i s česnekem.

    s
    sumka55

    pohanku jsem vařila jednou a zapomněla jsem ji přebrat, byl tam kamínek na kterém si manžel ulomil zub, od té doby už ne

    j
    jankac

    Ochucená pohanka s česnekem je určite veľmi zdravá.

    i
    Ivulina70

    Pohanku jsem kdysi jedla ani už nevím jak chutná ale mám ji koupenou tak zkusím

    l
    lucik21

    Ochucená pohanka s česnekem vypadá zajímavě

    l
    ladouch

    Pohanku jsem vyzkoušela, ale nechutná nám.

    s
    stana1

    Ochucená pohanka s česnekem – nic pro mne.

    b
    Bobina1

    Tak zdravá strava by mne zabila.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist