Ochucená pohanka s česnekem
Pohanku přebereme a prolijeme ji studenou vodou. Spolu se zeleninovým bujonem vaříme pohanku v hrnci, dokud nezměkne – trvá to asi 15 minut a tekutina má na začátku vaření dosahovat 1 cm nad pohanku, pak se zcela vyvaří. Mezitím si na pánvičce...
Pohanku mám ráda a dělám ji i s česnekem.
pohanku jsem vařila jednou a zapomněla jsem ji přebrat, byl tam kamínek na kterém si manžel ulomil zub, od té doby už ne
Ochucená pohanka s česnekem je určite veľmi zdravá.
Pohanku jsem kdysi jedla ani už nevím jak chutná ale mám ji koupenou tak zkusím
Ochucená pohanka s česnekem vypadá zajímavě
Pohanku jsem vyzkoušela, ale nechutná nám.
Ochucená pohanka s česnekem – nic pro mne.
Tak zdravá strava by mne zabila.