Naložený hermelín s grilovacím kořením a česnekem

Suroviny

pravý hermelín
1 ks
grilovací nebo ďábelské koření
1 špetka
pepřové koření
1 špetka
rostlinný olej
10 PL
tymián
1 špetka
česnek
1 stroužek

Postup přípravy:

Hermelín opatrně rozkrojíme podélně na dvě identické půlky. Z původní vnitřní strany obě půlky posypeme trochou tymiánu, grilovacího nebo ďábelského koření a pepřového koření (směs barevných pepřů). Česnek rozlisujeme v lisu a obě půlky sýru česnekem potřeme. Do skleněné misky nalijeme olej tak, aby obě půlky sýru ležely pod hladinou. Necháme sýr do druhého dne za pokojové teploty vyzrát a pak už jen hodujeme.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.8.2015 3:16| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist