Nákyp z makaronů a brambor

Suroviny

makaronů
250 g
malých brambor
2 ks
másla
1 PL
cibule
1 ks
zelené petrželky
1 svazek
vajec
1 ks
smetany
100 g
sýra
100 g
muškátového oříšku
1 špetka
sůl, pepř
dle chuti
tuk
dle potřeby

Postup přípravy:

Ve velkém hrnci uveďte do varu větší množství osolené vody, vložte do ní 250 g makaronů a 2 malé, oloupané a na kostky nakrájené brambory. Vařte 10 minut, slijte, nechte odkapat a promíchejte ještě horké se lžící másla. Nechte trochu vychladnout. Pak přidejte do mísy drobně nakrájenou cibuli, svazek vyprané, osušené a jemně nasekané zelené petrželky. V hrnku rozšlehejte vejce se 100 g smetany, vmíchejte sůl, pepř, špetku nastrouhaného muškátového oříšku a 100 g jemně nastrouhaného sýra. Směs přidejte k nudlím, promíchejte, nasypte do tukem vytřené remosky a pečte asi 30 minut.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.7.2016 9:20

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist