Nadívané hrušky sýrem a paštikou

Suroviny

velké hrušky

4 ks

játrová paštika s brusinkami

150 g

niva

100 g

měkký tvaroh

50 g

loupané mandle

30 g

sůl

dle chuti

citrónová šťáva

dle potřeby

červený pepř

dle chuti

zelená petrželka

dle chuti

lístky rukoly

dle potřeby

Postup přípravy:

Hrušky oloupejte, překrojte napůl, vykrojte jaderník, vložte je do kastrolu, zalijte vodou s citrónovou šťávou (nebo bílým vínem) a povařte skoro doměkka. Pokud máte hrušky měkké, pouze je potřete citrónovou šťávou. Rozložte je na talířky (spodní část podle potřeby seřízněte, aby se nekoulely). Nivu jemně nastrouhejte a utřete s tvarohem, podle chuti osolte a opepřete. Pomocí dvou lžiček utvořte nočky a rozdělte je do hrušek, stejně tak nočky z paštiky. Obložte lístky rukoly, posypte nudličkami mandlí, podrceným červeným pepřem a petrželkou. Podávejte s různým pečivem.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist