Nadívané hrušky sýrem a paštikou

Suroviny

velké hrušky
4 ks
játrová paštika s brusinkami
150 g
niva
100 g
měkký tvaroh
50 g
loupané mandle
30 g
sůl
dle chuti
citrónová šťáva
dle potřeby
červený pepř
dle chuti
zelená petrželka
dle chuti
lístky rukoly
dle potřeby

Postup přípravy:

Hrušky oloupejte, překrojte napůl, vykrojte jaderník, vložte je do kastrolu, zalijte vodou s citrónovou šťávou (nebo bílým vínem) a povařte skoro doměkka. Pokud máte hrušky měkké, pouze je potřete citrónovou šťávou. Rozložte je na talířky (spodní část podle potřeby seřízněte, aby se nekoulely). Nivu jemně nastrouhejte a utřete s tvarohem, podle chuti osolte a opepřete. Pomocí dvou lžiček utvořte nočky a rozdělte je do hrušek, stejně tak nočky z paštiky. Obložte lístky rukoly, posypte nudličkami mandlí, podrceným červeným pepřem a petrželkou. Podávejte s různým pečivem.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist