Hrušky plněné sýrem a tvarohem

Suroviny

nivy

100 g

lučiny

100 g

bílého jogurtu

1-2 PL

jader vlašských ořechů

40 g

hrušek

2 ks

citrónu

1/2 ks

sůl, pepř

dle chuti

lístky máty

dle chuti

drobné ovoce podle sezony

dle chuti

Postup přípravy:

Nivu utřete s lučinou a podle potřeby s jogurtem. Podle chuti osolte, opepřete a vmíchejte jemně nasekaná jádra ořechů. Hrušky oloupejte, podélně rozpůlte, vykrojte jaderníky a ze spodu je nepatrně podřízněte, aby dobře stály a celé je potřete citrónovou šťávou. Naplňte sýrovou směsí, posypte nasekanými ořechy a ozdobte mátou a drobným ovocem.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.10.2016 12:17| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist