Hrušky plněné sýrem a tvarohem

Suroviny

nivy
100 g
lučiny
100 g
bílého jogurtu
1-2 PL
jader vlašských ořechů
40 g
hrušek
2 ks
citrónu
1/2 ks
sůl, pepř
dle chuti
lístky máty
dle chuti
drobné ovoce podle sezony
dle chuti

Postup přípravy:

Nivu utřete s lučinou a podle potřeby s jogurtem. Podle chuti osolte, opepřete a vmíchejte jemně nasekaná jádra ořechů. Hrušky oloupejte, podélně rozpůlte, vykrojte jaderníky a ze spodu je nepatrně podřízněte, aby dobře stály a celé je potřete citrónovou šťávou. Naplňte sýrovou směsí, posypte nasekanými ořechy a ozdobte mátou a drobným ovocem.

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.10.2016 12:17| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist